26.12.2018 18:00

Lisätietoa Joulun ajan jätehuollosta

Hyvää Joulua!

Joulukuusien jättöpaikka tänä vuonna on määritetty siten, että joulukuuset voi viedä jätepisteiden läheisyyteen ja ne tullaan noutamaan siitä erillisellä noudolla jätehuollon toimesta.

Huomioitavaa on se, että kuusia ei saa jättää jätesäiliöiden välittömään yhteyteen, koska normaalin jätehuollon on päästävä tyhjentämään muut jätesäiliöt normaalisti myös ennenkuin kuuset ollaan noudettu.

Kankaan kaikille jätepisteille on tulossa jouluviikolla seka-, biojäte-, sekä kartonkityhjennyksiä. Tyhjennyspäivät saattavat vaihdella näiden välillä pyhien vuoksi. Etenkin joululahjapaketit ja niistä syntynyt jäte kannattaa taitella mahdollisimman pieneen tilaan, jotta jätettä mahtuu astiaan sille suunniteltu määrä.

Pyydämme pyhien vuoksi asukkailta kärsivällisyyttä ja mikäli mahdollista, niin kierrättämällä omia jätteitä alueen muihin jätepisteisiin on suotavaa. Kankaan Palvelu Oy seuraa jätteiden kertymistä Joulun aikana ja tarvittaessa tekee toimenpiteitä jätetilanteen parantamiseksi.

Kuuset tulee kierrättää loppiaiseen mennessä.

 

Lisätietoa joulukuusen kierrättämiseen löytyy täältä: https://mustankorkea.fi/2018/12/joulukuuset-kiertoon-loppiaiseen-mennessa/