17.03.2019 15:00

As Oy Jyväskylän Kangas 1 ja 2 kohteiden rakennustyöt alkavat viikolla 11.

Osoitteeseen Pergamenttitori 3, kolme ja kahdeksan kerroksiset asuinkerrostalot, alkaa As Oy Jyväskylän Kangas 1 ja 2 taloyhtiöiden rakennustyöt.

Aikataulu

Valmistelevat työt käynnistyvät vko11/2019 työmaatilojen rakentamisella sekä työmaa-alueiden rajaamisella.

Rakennustyöt alkavat vko14/2019 ja niiden on arvioitu valmistuvan elokuun 2020 lopussa.

Maanrakennus ja louhinta: huhtikuu-lokakuu 2019

Pihatyöt: huhtikuu-heinäkuu 2020

Työmaaliikenne ja kulkureitit

Työmaalle liikennöidään Rusokin- ja Paperitehtaankatua pitkin. Raskas liikenne on vilkkainta kohteen maarakennus- ja runkotöiden aikana (alkaen Huhtikuu 2019).

Kulkureitit alueella saattavat muuttua rakennustöistä johtuen ja niistä tiedotetaan alueen asukkaille. Lähitaloja tiedotetaan tarkemmin työmaan logistiikasta ja rakennusvaiheista.

Aidattujen alueiden sisäpuolella ei saa missään tapauksessa liikkua. Toivomme, että kerrotte myös perheen nuorimmille työmaan tulosta naapuriinne ja opastatte heitä kulkemaan turvallisesti työmaan ympäristössä. Näin vähennämme riskejä ja voimme kaikki toimia turvallisesti koko rakentamisen ajan.

Pahoittelemme, että rakennustöistä aiheutuu melua ja häiriötä. Työaikamme on arkipäivisin klo 7.00-15.30 (kuormien vastaanottoa ja purkua myös näiden aikojen ulkopuolella). Teemme parhaamme, että häiriöt olisivat niin vähäisiä kuin mahdollista. 

Lisätietoja:

- Rakennustyömaata koskevissa asioissa: Jukka Patala, Skanska Talonrakennus Oy p. 040-582 9501 jukka.patala@skanska.fi

- Kankaan alueen yleisturvallisuuden osalta: Jyväskylän kaupungin palautepalvelu: https://s-asiointi.jkl.fi/eFeedback