05.11.2019 21:15

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.11.2019 mennessä

Haemme toimitusjohtajaa Kankaan Palvelu Oy:lle.

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin kaupunkikehityshanke, joka sijoittuu entisen paperitehtaan alueelle. Yhteisjärjestelyiden, Smart City - tavoitteiden ja prosenttikulttuuriperiaatteen pohjalta on syntymässä älykäs, vehreä ja yhteisöllinen kaupunginosa.

Kankaan Palvelu Oy on tuottaa alueen asukkaille, työntekijöille ja kiinteistöjen omistajille yhteisiä palveluita. Perustajaosakkaiden, eli Jyväskylän kaupungin, Skanskan ja YIT:n, sekä alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden omistama Kankaan Palvelu Oy rakennuttaa, hallinnoi ja huoltaa Kankaan alueen yhteispihoja ja jätehuoltoa sekä kehittää ja ylläpitää Kangasverkko-portaalia (www.kangasverkko.fi). Lisäksi Kankaan Palvelu Oy vahvistaa alueen identiteettiä, omaleimaisuutta ja vetovoimaa toteuttamalla taidehankintoja ja kulttuuritapatumia prosenttikulttuuriperiaatteen mukaisesti.

 

Mitä pääset tekemään?

Haemme nyt osa-aikaista toimitusjohtajaa johtamaan, kehittämään ja hoitamaan Kankaan Palvelu Oy:n päivittäistä toimintaa yhteistyössä hallituksen kanssa. Toimitusjohtajana ensisijainen tehtäväsi on palveluyhtiön talous- ja sopimusasiat: Teet yhteispihojen, jätehuollon, Kangasverkon ja prosenttikulttuurin toteuttamiseen liittyviä sopimuksia ja valvot niiden toteutumista. Pidät myös talouteen liittyvät langat käsissäsi ja varmistat osaltasi, että toiminta on kannattavaa nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävässä pääset osaksi laajaa ja innovatiivista kaupunkikehityshanketta. Sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus tehdä yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa ja siten laajentaa verkostojasi entisestään. Tehtävä on osa-aikainen (n. 20 h/viikossa), toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta ja riittävää, kokemuksen ja/tai koulutuksen kautta kartutettua talous- ja sopimusosaamista. Itsenäisen työskentelyotteen ja oma-aloitteisuuden lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävään soveltuukin parhaiten kädet savessa ja asiakas ensin -tyyppinen henkilö. Eduksi tehtävässä on kaavoituksen ja maankäytön sekä rakennus- ja kiinteistöalan tuntemus.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@kangasverkko.fi. Kannattaa hakea heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kankaan Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Katriina Silvan (puh. 0400 356 757, katriina.silvan@yit.fi). Tavoitat Katriinan parhaiten 7.11. klo 8 – 10 ja 12.11. klo 14 – 16.