Kankaan asukasyhdistys ry

Kankaalla toimii Kankaan asukasyhdistys ry, jonka tarkoituksena on toimia alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden yhteisten asioiden ajajana ja virallisena edustajana. Tarkoituksena on edelleen kehittää alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden yhteistyötä, yhteydenpitoa sekä hyvää naapurihenkeä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys on aktiivinen toimija alueella. Se osallistuu mm. Kankaan %-kulttuuriin liittyviin tapahtumiin mahdollisuuksiensa mukaan, käyttää alueportaalia tiedonvälitykseen, tarvittaessa linkittää mahdolliset nettisivunsa portaaliin ja järjestää jäsenilleen erilaisia mahdollisuuksia tutustua alueen palveluihin ja toimijoihin sekä toisiinsa.

Kankaan asukasyhdistys ry valitsi vuosikokouksessa 22.5.2017 yhdistyksen puheenjohtajaksi Piia Sairasen sekä muut hallituksen jäsenet Hannele Tuunainen, Virve Jussila sekä Marja-Leena Salminen. Varajäseniä ei valittu. Sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii hallituksen ulkopuolelta Kankaan Palvelu Oy:n kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen. Kokous vahvisti yhdistyksen vuoden 2017 toimintasuunnitelman ja budjetin.

 

Asukasyhdistyksen liittymismaksu on 20 €. Erillistä vuosittaista jäsenmaksua ei toistaiseksi kerätä. Liittymismaksun voi maksaa tilille:

Vastaanottajan nimi: Kankaan asukasyhdistys Ry

IBAN: FI92 5290 0220 5717 70 

Laskun viestikenttään kirjoita jäseneksi liittyvän nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

 

Kankaan asukasyhdistys ry:n hallitukselle voi lähettää viestin sihteeri Vilja Ruokolaisen kautta, sähköpostitse vilja.ruokolainen@jkl.fi tai puhelimitse 050 311 8564.

Asukasyhdistyksellä on omat nettisivut osoitteessa www.asunkankaalla.fi sekä suljettu Kankaan asukkaiden Facebook -ryhmä.